Welkom bij Bubbelfun Baby Spa, het eerste wellness centrum voor baby’s van Limburg! Een droomwereld voor baby, mama en papa. Het is ons doel om een plek te creëren waar je kan ontspannen en waar je een fantastische band kan scheppen met je kleintje!

Hoe is Bubbelfun Baby Spa ontstaan?

Wij zijn Kelly en Roberto, een jong en ambitieus koppel dat deel uitmaakt van een samengesteld gezin. Roberto heeft 2 kinderen uit een vorige relatie, een zoon Xiam en een dochter Imani.

In de zomer van 2017, op 20 augustus werden wij de fiere ouders van ons dochtertje: Inara.

Mama worden brengt heel wat teweeg in je leven. Ik had altijd al de droom om met kinderen te werken, vandaar ook mijn studies voor opvoedster. Ik wou graag iets bereiken met deze theoretische kennis en mijn échte praktijkervaring als nieuwe mama! Gedurende mijn moederschapsrust had ik voldoende tijd om hierover na te denken. Als moeder ben je steeds op zoek naar informatie, tips, hulpmiddeltjes, etc. Om de zoektocht naar deze informatie te vergemakkelijken, kwam ik op het idee om een welzijnscentrum voor ouders en baby’s op te richten. Een centrum waar beleving, ontspanning en het delen van informatie centraal staat.

Ik heb het geluk dat ik tijdens en na mijn zwangerschap de juiste mensen ben tegen gekomen die altijd klaar stonden voor het beantwoorden van mijn vragen en het geven van tips en tricks.

Ik ben vereerd en dankbaar dat ik nu zelfs met enkele van deze mensen mag samenwerken zodat we onze kennis en kunde kunnen samenbundelen om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

TOP